Solceller för dig med villa

Kvalitetsprodukter gör din solcellsanläggning effektiv, lönsam och säker!

Solvärdera redan idag!

Komplett solcellspaket för din villa

Solceller är det enklaste sättet att producera sin egen rena, förnybara el, på villan eller sommarstugan. Vi säljer, monterar och installerar anläggningar som är skräddarsydda för dina behov och hjälper dig från första idén till en driftsatt anläggning. Vi erbjuder även marknadens tryggaste garantier på solpaneler med minst 85 % av märkeffekten efter hela 25 års användning.

1.Kontakta oss

Kontakta oss via telefon eller formuläret på hemsidan så hjälper vi er redan idag!

2.Projektering

Vi återkopplar och rådgör med dig samt projekterar ett förslag till solcellsanläggning

3.Offert

Vi skickar en offert med förväntad energiproduktion och prisuppgifter till angiven mail

4.Installation

Grattis! På utsatt datum kommer en behörig elektriker och montörer för att montera din solcellsanläggning

Spara pengar samtidigt som du gör en klimatinsats
Prisexempel för normalstor villa

1 kr
Pris 9.1 kW innan stöd
  • 30 st solcellspaneler, svarta monokristallint kisel 
  • Växelriktare 
  • Montage, inkl allt material
  • Ansökan solcellsbidrag
1 kr
Pris Efter 20% stöd

Efter det statliga investeringsstödet på 20% sänks totalkostnaden för anläggningen med 43 840 kr. 

1 kr
Årlig Avkastning

Avkastning per år baserat på en produktion av 9 200 kWh/år. Inräknat är besparing på minskat elinköp, försäljning av solel samt skattereduktion för solelen. 

1 år
återbetalning

Anläggningen ska ses som en besparing av inköpt el. Efter nio år har anläggningen betalt sig själv med hjälp av minskad elkostnad 

Ekonomi

Gör annat för dina pengar istället för att betala dyra elräkningar. Solceller är en säker investering och ger mer pengar i plånboken redan under första året. Du kan räkna med en avkastning på upp till 12% per år. Vilken annan investering ger en så trygg och stabil avkastning år efter år? Detta gör att solcellsanläggningen finansierar sig själv genom den solel som produceras. Med solcellsbidrag kan du räkna med att anläggningen har betalat sig själv inom 6-9 år vilket är en fin affär då anläggningens livslängd är över 30 år.

Varför solceller?

Det finns många bra anledningar till att investera i solel förutom att du producerar förnybar energi. Här kommer några av dem:

Lönsam investering

När du skaffar solceller på ditt tak gör du en garanterat lönsam investering ifrån dag ett, både för miljön och för plånboken.

Höj värdet på ditt hus

Höj värdet på ditt hus redan vid installationen! Kartläggningar har visat att fastighetsvärdet i snitt stiger mer än själva solcellsinvesteringen faktiskt kostade.

Sänkta kostnader

Dels sänker du hushållets kostnader, dels säljs elen du inte använder själv automatiskt ut på elnätet och du får en passiv inkomst som tickar år efter år.

Underhållsfritt

Inga rörliga delar, inga vätskor som kan läcka, ingen rengöring eller snöskottning behövs. En underhållsfri anläggning med en underhållsfri avkastning är smart tycker vi.

Statligt stöd

Utnyttja det statliga stödet och få 20% solcellsbidrag vid installation av solceller.

Miljöinsats

Visa att du prioriterar miljön och gör en insats för ett bättre klimat. Att installera solceller är ett av de mest konkreta klimatåtgärderna som man kan göra som privatperson.