Utnyttja takytan på din fastighet

Från förstudie till nyckelfärdiga lösningar, vi hjälper dig öka lönsamheten!

Solvärdera redan idag!

Öka lönsamheten och miljöprofilen

Solceller är ett bra och tacksamt sätt att visualisera ert företags miljöarbete. Förnybar energi symboliserar hållbarhetstänk och framåtanda. Samtidigt så har det aldrig varit mer lönsamt än nu att investera i solceller. Investeringsbidraget för solceller på 20% gäller även för företag, lantbrukare och bostadsrättsföreningar. Solceller höjer värdet på er fastighet och försäljning av elcertifikat, som sker per automatik, ger en ytterligare inkomst till er.

Företagspaket

Komplett anläggning monterat och klart för ditt företag. Utnyttja din fastighets stora takyta till att producera grön el och öka såväl miljöprofilen som lönsamheten. Även möjlighet till batterilagring och online-övervakning är möjlig. Dessutom kan vi sätta upp en storbildsskärm hos er som visualiserar energiproduktion, effekt mm.

Prisexempel företagspaket, 40 kW:  325 000:- exkl. moms inkl. solcellsbidrag

  • 40kW 135 paneler
  • Växelriktare
  • Montagematerial och montering
  • Konsultation och ansökan om solcellsbidrag
Largest-store-PV-rooftop-installation-in-Norway-with-111-kW-monocrystalline-modules-from-ET-Solar

Ekonomi

Företag har bra förutsättningar att investera i en anläggning som ger upp till 12 % avkastning per år. Eftersom solceller inte kräver något underhåll kan ni fortsätta med er dagliga verksamhet samtidigt som anläggningen sköter sig själv. Vi har marknadsledande solceller med en effektgaranti på 25 år. Övervakning av systemet kan ske online.

Hos oss får ni den professionella hjälpen ni förtjänar med ert solcellssystem. Vi samarbetar med gedigna leverantörer med lång erfarenhet och har endast kvalitetsprodukter i vårt sortiment.

Kontakta oss redan idag för en skräddarsydd offert!   

Förvalta er anläggning rätt

Servicepaket erbjuds vid köp av en anläggning ifrån oss. Detta ger maximal driftsäkerhet och produktion. Med ett servicepaket får ni kontinuerlig information om anläggningens produktion sammanställt två gånger per år. I ett paketet ingår även en aktiv övervakning av oss samt att vi kontinuerligt kommer ut på plats och genomför: 

  • Provdrift
  • Funktionstest av hela systemet och kringutrustning
  • Kontroll av montage
  • Kontroll av brandmanssystem